Počasí dnes14 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Třicetiletý recidivista onanoval na sídlišti, policisté ho obvinili z výtržnictví

Již od neděle 6. ledna řeší trutnovští policisté onanování u jednoho z bytových domů ve městě. Exhibicionistu, který si stáhl kalhoty a začal masturbovat, měla spatřit přes prosklené dveře žena, která uvnitř domu čekala na výtah. V těchto dnech strážci zákona dopadli a obvinili třicetiletého recidivistu.

Událost žena oznámila na tísňovou linku a policisté se případem vzápětí začali zabývat. „Díky tomu jim uvízl v síti třicetiletý muž z Trutnovska, proti kterému policejní komisař v těchto dnech zahájil trestní stíhání a obvinil ho ze spáchání přečinu výtržnictví. Muži je kladeno za vinu, že si stáhl vrchní část kalhot a prováděl onanii,“ popsal policejní mluvčí Lukáš Vincenc.

Za samohanu u bytového domu muži zatím hrozí až dvouleté vězení, nebo trest peněžitý. V rámci vyšetřování si policisté vyžádali ještě vyjádření sexuologa.

Nutno dodat, že dopadený onanista byl již v minulosti pravomocně odsouzen za majetkovou trestnou činnost. Naposledy opustil brány věznice v září loňského roku. „Ani tak se zřejmě nepoučil, neboť mimo popsaného výtržnictví, ke kterému se kriminalistům doznal, čelí ještě obvinění z přečinu krádež. V první polovině listopadu roku 2018 měl totiž odcizit zboží ve dvou obchodech v Trutnově, čímž navíc porušil podmínku beztrestnosti po dobu tří let od vykonání trestu, či odsouzení. Zákon v tomto případě hovoří o trestu odnětí svobody až na tři roky,“ uzavřel mluvčí.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky Policie ČR, honička, onanie, Trutnov, okres Trutnov

Třicetiletý recidivista onanoval na sídlišti, policisté ho obvinili z výtržnictví  |  Trutnovsko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.