Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Zoufalé dívce ujel muž i s peněženkou pryč. Městská policie ženě pomohla a zaplatila jí jízdenku na cestu domů

Mladá dívka oslovila v nočních hodinách hlídku městské policie a žádala o pomoc. Zůstala zcela bez prostředků a neví, co má dělat. Příběh, který následně policisté vyslechli a jakým způsobem ho poté vyřešili, zaslouží obdiv.

Žena ysvětlila, že přijela do města navštívit svého přítele z dětství, ten jí pak na oplátku zase slíbil, že ji, po společně stráveném dni, odveze večer domů. Před zpáteční cestou se zastavili u Terminálu MHD. Zde byla kamarádem požádána, aby ještě skočila do obchodu koupit mu něco k pití.

Ve vozidle nechala své osobní věci, včetně kabelky. Než se vrátila z obchodu, byl pryč. U sebe má pouze 12 korun, a domů to má přes 180 kilometrů. Dle pokladní ČD by jízdenka stála okolo 200 korun. Neví, co má dělat a na koho se obrátit. Strážníci zjistili, že by dívce, v této situaci, mohla pomoci charita.

Bohužel, vzhledem k noční hodině, zde již nikdo nebyl k zastižení. Už to vypadalo, že nešťastná dívka bude muset noc strávit na ulici nebo v azylovém domě. Aby se tak nestalo, domluvili se operační důstojníci hradecké městské policie, že dívce pomohou a jízdenku jí zaplatí.

Ohodnoť článek

Foto Městská policie Hradec Králové | Zdroj Městská policie Hradec Králové

Štítky Městská policie, Hradec Králové, policie, žena, terminál, peněženka, obecní policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zoufalé dívce ujel muž i s peněženkou pryč. Městská policie ženě pomohla a zaplatila jí jízdenku na cestu domů  |  Hradecko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.