Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Bývalá rychlobruslařka Erbanová bude pomáhat hokejistům Vrchlabí

Bronzová olympijská medailistka Karolína Erbanová, která loni v 25 letech nečekaně ukončila rychlobruslařskou kariéru, bude pomáhat mladým hokejistům ve vrchlabském klubu. Tam kdysi sama hokej závodně hrála a nyní nevyloučila, že by se k němu mohla vrátit.

"Moje specializace je bruslení a z toho budeme vycházet. Budu se pohybovat napříč kategoriemi, což je pro pro mě výzva. Jak přesně bude ta spolupráce fungovat, se uvidí," uvedla Erbanová na webu vrchlabského Stadionu, který hraje druhou ligu.

Specialistka na krátké tratě, z nichž má kromě olympijských her medaile i z mistrovství světa a Evropy, loni jako hlavní důvod nečekaného ukončení kariéry uvedla chování reprezentačního trenéra Petra Nováka. Poté zvažovala přechod k dráhové cyklistice, ale nakonec z toho sešlo.

Erbanová je bývalá česká rychlobruslařka, která se specializovala na sprinterské tratě. Je bronzovou medailistkou ze Zimních olympijských her 2018, dvojnásobnou bronzovou medailistkou z mistrovství světa, mistryní Evropy, několikanásobnou juniorskou mistryní světa a držitelkou jednoho juniorského světového rekordu. Kariéru ukončiila loni ve svých 25 letech.

Autoři

Štítky Sport, hokej, druhá, Vrchlabí, Erbanová, Karolína Erbanová, HC Stadion Vrchlabí, olympijské hry, hokejista, Mistrovství světa v ledním hokeji, Evropa, Petr Novák, rychlobruslař

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bývalá rychlobruslařka Erbanová bude pomáhat hokejistům Vrchlabí  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.