Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

SOUTĚŽ: Vypsaná fiXa a Mňága a Žďorp přijedou do Hradce. Máme pro vás vstupenky!

, aktualizováno 28. listopadu 2018, 12:10

Kdo nestihl v roce 2013 společné koncerty Vypsané fiXy a Mňágy a Žďorp, má znovu příležitost. Po pěti letech spolu obě kapely opět vyrazily na turné, tentokrát nazvané TugedrTůr 2018. Obě party se zastaví i v Hradci, konkrétně 30. listopadu v Denoche. Hradecká Drbna svým čtenářům nabízí možnost soutěžit o čtyři vstupenky!

Ani jednu z kapel netřeba představovat. Obě již dávno patří mezi stálice tuzemské hudební scény, mají své věrné publikum po celé České Republice, na kontě spoustu alb a nepočítaně koncertních vystoupení. Přesto, anebo právě proto, se rozhodli zopakovat si společné turné z roku 2013.

„S Mňágou se známe dlouho. Jsou to kámoši a hlavně je to kapela, která funguje podobným způsobem, systémem a duchem jako my. Na minulé společné šňůře se ukázalo, že existuje plno lidí, kteří poslouchají obě kapely a tohle spojení jim po pěti letech, doufám, opět udělá radost,“ říká zpěvák skupiny Vypsaná fiXa Márdi.

"Sakra, jak my se těšíme na šňůru s Fixou! Je absolutně příjemný vyrazit na koncíky s lidma téměř totožné krevní skupiny, s kapelou stále ještě nesemletou hudebním pseudobyznysem, která se pořád snaží vymyslet cosi svýho a jedinečnýho. O což se snažíme taky, takže pak můžeme rovnou na pódiu pozorovat, jak a jestli se nám to daří,“ doplňuje za Mňágu a Žďorp její frontman Petr Fiala a dodává: "Už jsme spolu několik společných koncertů odehráli, umíme několik fixáckejch písniček a určitě s Mňágou nějakou do svýho setu zařadíme. Jsou to skvělý kousky a tohle je bezva příležitost si je zahrát."

Soutež 

Soutěž skončila! Vylosováni byli Adam Toman a Dana Gaberlová. Gratulujeme. Výherci budou informováni e-mailem.

 

Autoři

Štítky Vypsaná fiXa, Mňága a Žďorp, vstupenky, soutěž, Hradec, hudební skupina, vstupenka, koncert, Česko, Petr Fiala, turné

SOUTĚŽ: Vypsaná fiXa a Mňága a Žďorp přijedou do Hradce. Máme pro vás vstupenky!  |  Drbna  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.